Συντροφικότητα – Σχέσεις

Σύνδεση της αγάπης με τη σεξουαλικότητα και την πνευματικότητα

Συχνά ο τρόπος που σχετιζόμαστε με τους άλλους, δεν είναι ικανοποιητικός. Μπορεί η καρδιά μας να είναι κλειστή, “δύσκολη”, να φοβάται την αγάπη ή την δέσμευση,ή η σεξουαλικότητα μας να ναι παγωμένη, μπλοκαρισμένη, ή να φοβάται να εκφραστεί. Με αποτέλεσμα να είμαστε σε σχέσεις ανεπαρκείς, που μπορεί να υπάρχει αγάπη, αλλά να είναι βαλτομένο ή ανύπαρκτο το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης, ή ξοδευόμαστε σε επιφανειακές ερωτικές σχέσεις χωρίς ουσιαστικούς δεσμούς. Ή επιλέγουμε να μείνουμε μόνοι, θλιμμένοι, με παγωμένο το κέντρο της καρδιας και της σεξουαλικότητας μας, ή έλκουμε ακατάλληλους συντρόφους. Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσουμε τον πόνο, την θλίψη, την κούραση, την μοναξιά και την απογοήτευση, και να έλξουμε τον κατάλληλο σύντροφο για εμάς, ή να μεταμορφώσουμε την “δύσκολη” σχέση μας.

Επίσης στο σεμινάριο αυτό θα αποχαιρετήσουμε το καλοκαιρι απελευθερώνοντας , το σώμα μας από τα βάρη και την κούραση …με χαλαρωτικό και αναζωογονητικό μασάζ …. το μασάζ των 4 στοιχείων (Φωτιά – Γη – Νερό – Αέρας) όπου θα εξισορροπήσουμε τα 4 στοιχεία μέσα μας , ενεργοποιώντας την σταθερότητα της Γης , τον εξαγνισμό του Νερού , την Μεταμόρφωση της Φωτιάς και την ενεργοποίηση του Αέρα .

Σ’ αυτό το σεμινάριο:

1) Θα αποδεχτούμε και θα αγαπήσουμε το σώμα μας
2) Θα παραδοθούμε στην θηλυκή μας ενέργεια
3) Θα φροντίσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους
4) Θα Θρέψουμε τα αδύναμα κομμάτια μας
5) Θα ξεμπλοκάρουμε την καρδιά μας
6) Θα μεταμορφώσουμε την ερωτική μας ενέργεια
7) Θα συνδέσουμε την καρδιά μας με το πνεύμα και το σεξ
8) Θα αφεθούμε με εμπιστοσύνη στις σχέσεις, σε ένωση ψυχής και σώματος των δύο συντρόφων
9) Θα εκπαιδευτούμε στη μαγεία της αγκαλιάς και του χαδιού
10) Θα μάθουμε να δημιουργούμε τις ιδανικές για εμάς σχέσεις, μέσω της ευγνωμοσύνης, της υπέρβασης και της αγάπης άνευ όρων
11) Θα επικοινωνήσουν οι άντρες και οι γυναίκες, τις αληθινές τους ανάγκες
12) Θα χαλαρώσουμε και θα αναζωογονηθούμε, απολαμβάνοντας τα δώρα του φθινοπώρου

Με συντονίστρια την ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλο σχέσεων Διονυσία Γιαννοπούλου (www.dionisiagiannopoulou.gr) , δημιουργός του ομώνυμου εργαστηρίου (www.facebook.com/ anoigmastinagapi).
Δίνονται και ατομικές συνεδρίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΧΩΡΟΣ: WOMEN FOR LIFE Γρηγορίου Ξενοπούλου 10

Κόστος 100 ευρώ με έγκαιρη προκαταβολή, κόστος 80 ευρώ.